۵ دقیقه
آیا میدانستید تنها با صرف ۵ دقیقه در روز میتوانیم یک مهارت یادبگیریم؟
یکی از عادتهایی که خوب است در خودمان ایجاد کنیم، عادت به یادگیری و به چالش کشیدن خودمان میباشد، هر روز با صرف زمان اندکی مانند ۵ دقیقه میتوانیم یک زبان جدید یا نواختن یک ساز موسیقی و… را یاد بگیریم. در این مقاله با یک سری از ابزارهای ساده، ارزان و کاربردی جهت یادگیری آشنا میشویم.
ابزارهایی کاربردی برای یادگیری
۱- کتاب: یکی از دوستداشتنیترین و در دسترسترین ابزار کتاب است، منبعی که تنها با صرف هزینهای اندک مطالب زیادی در اختیار ما میگذارد و در مقایسه با هزینههایی که برای یک روز رستوران و کافه رفتن با دوستانمان صرف میکنیم بسیار ناچیز است.
از طرفی راهکارهای بسیار زیادی وجود دارد که همین هزینهها را نیز کاهش میدهد. یکی از این راهکارها عضویت در کتابخونه عمومی است. راهکار دیگر استفاده از نرمافزارهایی مانند طاقچه، فیدیبو و…. میباشد که علاوه بر هزینه پایینتر کتاب، میتوان با خرید اشتراک به تعداد قابل قبولی از کتابهای موجود در آنها دسترسی پیدا کرد.
۲- duolingo: آیا شما هم مانند من از علاقهمندان یادگیری زبان هستید؟ آیا بهانههایی مانند هزینه کلاسهای زبان زیاده، وقت ندارم و …مانع از یادگیری زبان شده است؟ دولینگو یکی از نرمافزارهایی است که کار ما را بسیار راحت کرده است، با این نرمافزار تنها با صرف ۱۰ – ۱۵ دقیقه در روز میتوانیم زبان جدیدی رو به رایگان یاد بگیریم. (۱۵ دقیقه زمان در روز، زمانی است که برای همه ما وجود دارد.)
یکی از مزیتهای نرمافزار دولینگو که آن را بسیار جذابتر و موثرتر کرده تقویت مهارت شنیدن و یادگیری تلفظ درست لغات و اصطلاحات هست، از طرفی زبانهای بسیار زیادی را پوشش داده حتی زبانهایی مانند سواحیلی را نیز ارائه کرده است.
البته یکی از معایب این نرمافزار این هست که متاسفانه از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند (البته تا این زمان که این متن رو مینویسیم به این صورت است. امیداوریم هرچه زودتر زبان فارسی رو هم پشتیبانی کند) و مناسب افرادی هست که زبانی دیگر مانند انگلیسی را بلد هستند و با استفاده از آن میتوانند زبان سوم، چهارم و … رو یاد بگیرند.
۳- نرمافزار word up: نرمافزار بسیار خوبی است برای افرادی که میخواهند انگلیسی را یاد بگیرند و خبر خوب این است که زیرنویس و معادل فارسی عبارات را هم نشان میدهد.
یکی از مزایای این نرمافزار این است که پیش از شروع آزمون تعیین سطح میگیرد و محتوا را به صورت شخصیسازی شده ارائه میدهد. همچنین تلفظ عبارات، اخبار، فیلمها و ویدیوهایی جهت یادگیری بهتر دارد.
۴- نرمافزار و وبگاه memrise: این نرمافزار برای آموزش زبان میباشد و مانند دولینگو تا این زمان که این مقاله را مینویسیم مناسب کسانی هست که با زبان انگلیسی آشنا هستند و به فکر یادگیری زبان سوم، چهارم و…هستند.
۵- نرمافزار yousician: با استفاده از این نرمافزار میتوانیم نواختن یک ساز موسیقی رو یاد بگیریم.
۶- نرمافزار و وبگاه یوتیوب: این سایت که دیگر نیاز به معرفی ندارد. به قول یکی از اساتیدم، یوتیوب دانشگاهی بزرگ است که مطالب متنوع و کاربردی از هر موضوعی که مدنظرمان هست مانند: علم، آشپزی، یادگیری زبان و … را با یک جستجو ساده میتوان یافت و استفاده کرد.
۷- نرمافزار و وبگاه khanacademy: این نرمافزار شامل آموزشها و مطالب مفید و کاربری برای سنین و موضوعهای مختلف میباشد.
در این مقاله با ابزارهایی جهت یادگیری زبان، موسیقی و … آشنا شدیم. حال به نظر شما چه منابع دیگری هست که میتوان از آن به صورت رایگان و یا با صرف هزینه کم، برای یادگیری استفاده کرد؟ حتما با ما در نظرها به اشتراگ بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید